default-logo

Descriere proiect

În 2011, firma a finalizat procedura de obținere a PUZ-ului pentru un teren de 7,5 ha în Jud. Ilfov, Com. Popești-Leordeni, unde se dorește dezvoltarea unui complex rezidențial și cu funcțiuni sociale denumit “Vitan Riverside”.

Fiind foarte amplu, proiectul va fi realizat în etape.

Prima etapa de constructie se va desfasura pe o suprafata de aproximativ 18.000 mp si se afla in faza de obtinere a autorizatiei de construire.

Proiectul va cuprinde 2 cladiri cu regim de inaltime P+4, cu un numar de 160 de apartamente. In functie de suprafata unitatii de locuit, acestea vor avea cate 2, 3 sau 4 camere, cu urmatoarele functiuni: hol, living, bucatarie, dormitoare si bai. Locuintele de la parter vor beneficia de curte proprie la nivelul solului.

La parterul imobilelor se vor regasi functiuni complementare: comert, sala fitness, cafenea, centru de zi pentru copii. Pe teren vor fi amenajate spatii verzi comune, loc de joaca pentru copii, un teren de sport si o piscina publica. De asemenea, pe teren vor fi amenajate locurile de parcare necesare, conform legislatiei in vigoare.

Pe laturile Sud si Est ale terenului se va asigura perdea de protectie verde de 30m latime, prin plantarea a minim un arbore/100mp teren.

Asigurarea utilitatilor:
– Alimentarea cu apa se va face prin racordarea la reteaua oraseneasca de apa potabila, ce se va extinde in zona;
– Canalizarea, epurarea si evacuarea apelor menajere se va face prin intermediul retelei de canalizare orasenesti, care se va extinde in zona de-a lungul drumurilor orasenesti;
– Alimantarea cu energie electrica se va face prin racorduri individuale din posturile de transformare si cutii de distributie amplasate in centrele de greutate a consumatorilor;
– Alimentare gaz : alimentarea cu gaze a locuintelor se va realiza prin extinderea sistemului de distributie si realizarea de bransamente proprii.